Elisabeth och Sören med hunden Aksel

Välkommen till Glanna!

Vi på Glanna vill hjälpa hundar, katter och deras ägare till ett roligare och mer harmoniskt liv tillsammans.

Glad, yster och lite våghalsig – det är betydelsen av det isländska namnet Glanna. När vi valde Glanna som företagsnamn var det just de egenskaperna vi fastnade för. Att vara glada, lite spralliga och våga se det okända tycker vi stämmer in på oss och våra djur. Samspelet mellan människa och djur ska bygga på glädje och förståelse anser vi.

Vilka är vi?

Glanna och dess huvudbolag Elisso AB är familjeägt och drivs av Elisabeth Flenninger Jacobsson och Sören Jacobsson sedan 2005. Vi är både hund- och kattägare sedan många år.

Elisabeth är utbildad hundinstruktör och har utbildat många hundägare under årens lopp.

När vi startade företaget ägde vi en hund av rasen Cão da Serra da Estrela vilket är en storväxt ras. Vi ville ha en bra matbar i rätt höjd till henne och när det inte fanns några snygga sådana att köpa så designade vi en egen.  Vi lät ett litet snickeri på Gotland tillverka den och därifrån har vi fortsatt.

Vad hittar du hos oss?

Hos Glanna kommer du att hitta bra produkter som vi själva gärna använder till våra djur. Vi erbjuder produkter med design, kvalitet och funktionalitet.

Lagervaror skickar vi ofta samma dag, senast dagen efter (vardagar). Du handlar säkert och bekvämt med Klarna Checkout, PayPal eller Payson.

Vi är måna om att beskriva varje produkt så utförligt som möjligt och varje produkt har därför oftast ett flertal bilder.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss!


Varukorg
Rulla till toppen
Independently verified
224 recensioner